Kracht Plek

krachtplek_logoopblauw

Groepsactiviteiten

Naast 1-op-1 sessies kun je ook gaan voor een groepsactiviteit.

In een groep kun je gebruik maken van de wijsheid van de groep en leren van elkaar.

Ik organiseer (soms samen met anderen) verschillende groepsactiviteiten. Hieronder lees je er meer over. 

“Jij bent de pionier van je eigen pad” 

 

Opstellingen dagen / avonden

 

Bij een opstellingen dag of avond werken we met een groep mensen. We gaan aan de slag met een casus van iemand uit de groep en we zetten het systeem (waarin het vraagstuk zich bevindt) m.b.v. de mensen uit de groep neer. Het kijken naar en bevragen van het systeem geeft vaak al veel inzicht in jouw plek en eventuele verstrikkingen. D.m.v. helende bewegingen kunnen we meer balans in het systeem bewerkstelligen. Hierdoor krijg je inzicht in wat je te doen hebt en leer je anders naar je probleem te kijken. 

Kracht Cirkel

 

De Kracht Cirkel maakt gebruiken van de kracht van de groep. In de cirkel mag je delen wat je wil én hoef je ook niets te delen wat je niet wil. Jij bepaalt. De Kracht Cirkels hebben vaak een bepaald thema waar we op inzoomen, maar staan vooral in het teken van een moment voor jezelf. Even weer inchecken bij jezelf. Hoe gaat het met je? Waar loop je tegen aan? Wat gaat er al goed? Waar mag je dankbaar voor zijn. We doen vaak verschillende oefeningen op het gebied van Mindfulness, meditatie, energiewerk en systemisch werk. We werken ook met muziek; samen zingen of gewoon heerlijk luisteren en de tonen tot je laten komen. Een moment van bezinning. Iedereen mag aansluiten en neem vooral iemand mee.

In de snelheid waarmee we leven en het gepolijste wat we op social media zien, willen we met de Kracht Cirkel een tegenbeweging maken. Het leven is niet altijd mooi, leuk, gezellig, leuke dingen doen en één groot feest. Het leven kan ook behoorlijk pijn doen. Je kunt je verslagen voelen, machteloos, eenzaam, gefrustreerd, boos en angstig. En ook dat is normaal. Iedereen heeft deze gevoelens weleens. Natuurlijk niet allemaal op hetzelfde moment of in dezelfde mate, maar niets wat menselijk is, is vreemd. De Kracht Cirkel helpt je hieraan herinneren en creëert daardoor een veilige plek waar je echt kunt zijn, met alles wat er is.

Workshops en trainingen

 

In een workshop of trainingen gaan we aan de slag met een specifiek onderwerp.