Kracht Plek

krachtplek_logoopblauw

Over mij

Wat ik graag wil creëren, is een plek waar mensen kunnen “zijn”. Echt zichzelf “zijn”, met alle mooie en minder mooie kanten. De lastige zaken en hetgeen je enorm blij maakt. Ik geloof namelijk dat als je jezelf helemaal kunt (laten) zien, met alles wat er is, dat je steeds meer vrijheid, rust en ontspanning gaat ervaren. Hierdoor neemt de kwaliteit van je relaties en je leven enorm toe.

 

Met Krachtplek wil ik je helpen (weer) sterk in het leven te staan. Kracht te kunnen ervaren van binnenuit. Zachte kracht naar jezelf. Richting te kunnen bepalen. Leren omgaan met stress, onzekerheid en angst. Zodat je het leven kunt creëren wat helemaal past bij jou.

 

Al jaren train en coach ik particulieren en mensen in organisaties. Het werken met mensen geeft mij ontzettend veel energie en voldoening. Ik maak graag kennis met je, dus voel je vrij om me een mail te sturen!

Volg me op instagram!