Kracht Plek

krachtplek_logoopblauw

Coaching

1-op-1 Coaching

Iedereen loopt weleens vast in het leven. Je weet even niet welke kant je op wilt gaan. Je bent gestrest, je voelt je onzeker. Je hebt last van angsten. Je komt niet vooruit, “iets” belemmert je. In 1-op-1 coaching gaan we samen onderzoeken wat dat “iets” is, zodat jij wel de stappen gaat zetten in de richting waar jij op wilt.

 

Overtuigingen

In mijn coaching gaan we aan de slag met jouw overtuigingen. Overtuigingen zijn ideeën die jij hebt over jezelf, andere mensen en de wereld om je heen. Conclusies die zijn gevormd door je ervaringen. Sommige van die conclusies belemmeren je om jezelf helemaal te laten zien of keuzes te maken die passen bij jou. We gaan deze belemmerende overtuigingen daarom omzetten naar overtuigingen die wel voor je werken. Simpel gezegd kun je dat wat je tegenhoudt veranderen in iets wat wel voor je werkt. We halen daarbij ook de stress ervan af. Hierdoor zet je snel stappen de goede kant op. 

 

Systemisch werk

Vaak zitten we opgesloten in patronen. We blijven in het hetzelfde cirkeltje rondlopen. We willen wel iets anders, maar het lukt niet om echt verandering aan te brengen.

 

M.b.v. systemisch werk kunnen we kijken naar de oorsprong van deze patronen en onderzoeken we hoe je deze patronen kunt doorbreken. We kijken welke stappen jij kunt zetten om een positieve  verandering in je leven te bewerkstelligen. 

 

Hoe werkt het

Kennismakingsgesprek

Wanneer je contact op neemt plannen we eerst een kennismakingsgesprek. We onderzoeken samen waar je precies aan wilt werken. Dit is een vrijblijvend (gratis) gesprek.

 

Je gaat ervoor!
Als je ervoor gaat dan kom je langs voor een sessie en vanuit deze sessie kijken we wat je nog meer nodig hebt. Je zit dus niet vast aan een lang traject, maar vaart op je eigen behoefte. Soms kan het fijn zijn om de eerste sessies wat korter op elkaar te plannen (om de twee weken), maar dit hangt heel erg af van jou vraag en je behoeften.

 

Plan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor meer informatie. Contact: 06-33038891 / info@kracht-plek.com

 

Duur en investering

Een 1-op-1 coachsessie duurt 1,5 uur.

 

Locatie

Online  via zoom
Live in Schiedam